Les empreses del Grup Pujol es dediquen bàsicament al prefabricat de formigó, en els següents apartats:


a més d'abarcar altres camps amb empreses de serveis no relacionades amb la construcció i amb una història que es remunta a principis de l'any 1942.
PREFABRICATS PUJOL S.A.
Ctra. Miralcamp Km. 1
(25230) Mollerussa
Lleida

Telèfon:
(+34) 973 60 11 00
FAX:
(+34) 973 60 33 66
e-mail:
info@prefabricatspujol.com
Web:
http://www.pujolweb.org

veure a google maps

Prefabricats Pujol S.A.

Aquest nom com a tal, no s’incorpora a l’empresa fins que esdevé una S.A. familiar, amb tot no és més que la continuació d’aquella que va iniciar l'any 1942 el matrimoni Pujol-Gorné amb la fabricació de tubs de formigó i mosaic hidràulic, i que cobrint etapes ha anat desenvolupant-se en el món de la bigueta, primer armada i més tard pretensada i també amb les primeres estructures de formigó: pilars armats i encavallades per a cobertes de teula i matxiembrat amb el 35% de pendent i el corresponent taller de ferralla.


Quan l’any 1972, agafa la denominació de Prefabricats Pujol, ja s’ha fet un salt qualitatiu important i una forta aposta per la tecnologia i l’estudi dels formigons en totes les seves vessants, tant en massa com armat i sobretot pretensat o precomprimit, com seria més adient anomenar-lo. Aquesta tècnica utilitzada ja a principis del passat segle per l’enginyer alemany Hoyer i estudiada a fons i patentada al 1910 pel francès Eugene Freyssinet, donava unes extraordinàries possibilitats. La nostra empresa va bolcar-hi una part important dels seus esforços tant a nivell tècnic com d’execució.


Avui, Prefabricats Pujol és l’empresa pionera a tot l’Estat en la fabricació de biguetes pretensades i lloses alveolars per a al construcció de forjats, amb una capacitat de producció de 12000 metres lineals diaris i que ocupa una superfície de 18.000 m2 disposant de plantes de producció a Mollerussa, Bellpuig, Vinaròs i Les Borges Blanques.


És l’Empresa més antiga del Grup i com a més coneguda, dóna nom a totes les altres.


Per la seva permanent investigació, les seves continues ampliacions, la modernització constant de la seva tecnologia i pel seu competent equip humà, és la primera firma catalana del sector i a l’avantguarda espanyola, amb molts reconeixements obtinguts per la feina ben feta.


A l'agost del 2009, es fusionen PREFABRICATS PUJOL i PREFABRICADOS PESADOS, tota vegada que essent dues grans empreses del grup, habien acabat fent la mateixa activitat. El nom resultant d'aquesta fusió per absorció, serà el de PREFABRICATS PUJOL S.A., ja que aquest està més consolidat i conegut al mercat.Tornar