Les empreses del Grup Pujol es dediquen bàsicament al prefabricat de formigó, en els següents apartats:


a més d'abarcar altres camps amb empreses de serveis no relacionades amb la construcció i amb una història que es remunta a principis de l'any 1942.
P.M.P. S.L.
Ctra. Nacional 240, Km. 90
(25190) Lleida
Lleida

Telèfon:
(+34) 973 60 39 54
FAX:
(+34) 973 60 39 50
e-mail:
comercial@pmp-promocions.com
Web:
http://www.pmp-promocions.com

veure a google maps

P.M.P S.L.

La industrialització en el sector de l'edificació residencial és una necessitat cada dia més evident. En aquesta obstinació per la recerca i desenvolupament de nous productes i sistemes, l'empresa PMP, està treballant en l'estudi i la implantació d'aquests avenços amb l'objectiu de ser un referent en la utilització d'aquesta tecnologia.


P.M.P. desenvolupa, en col·laboració amb arquitectes i enginyers de reconegut prestigi, projectes i obres en el camp de l'habitatge unifamiliar i plurifamiliar amb criteris d'eficiència energètica i sostenibilitat.


El seu catàleg de cases prefabricades "prêt/-à-porter" és un exemple de la seva aposta per uns sistemes de construcció ràpids, segurs, de disseny, d'autor, sostenibles i econòmicament accessibles. Una de les últimes realitzacions: casa Kyoto, li ha permès obtenir el reconeixement nacional a la promoció immobiliària més sostenible (premi atorgat en el saló immobiliari Meeting Point del 2008 a Barcelona) i estar present en l'exposició "Mater in progress. Nous Materials, nova indústria 2009", on es reconeixen els millors invents de tots els sectors industrials en l'últim any.


L'empresa disposa actualment d'una nova tenda d'atenció al client situada al carrer Pujades nº 305 de Barcelona, al districte 22@, gestionada per professionals de reconeguda solvència, on es poden veure totes les novetats i avantatges d'aquest tipus de productes.Tornar